Verkopen is simpel

(als je het goed doet)


Meer verkoopplezier, meer betere klanten en meer gezonde omzet bereik je met een gedisciplineerde, gestructureerde aandacht. Het boek ‘Het Nieuwe Verkopen’ en het Archimedes-systeem Verkopenissimpel.nl zet jou ten opzichte van de concurrentie op voorsprong.

Archimedes
Naast het nieuwe boek van Bart van Luijk ‘Het Nieuwe Verkopen’ staat het Archimedes-systeem Verkopenissimpel.nl. voor je klaar. Om je te herinneren, te prikkelen, te stimuleren en te waarschuwen de dingen te doen die je hebt gezegd te doen:
Mensen persoonlijk aandacht geven! Klanten laten winnen!

Dag-, week- en kwartaaltaken
Om met minder energie meer en met meer plezier te verkopen, breng structuur in je verkoopbenadering met dag-, week- en kwartaaltaken. Stimuleer jezelf om 3 dagen en 3 weken vooruit te werken. Stel jezelf dagelijks de vragen: ‘Wat beter? Wat vieren?’

Persoonlijke aandacht
Van Mens tot Mens persoonlijke aandacht geven is de kracht van Verkopenissimpel.nl. Het begint met Mensen via de sociale media nieuwsgierig maken en dat zij reageren. Waardeer elk initiatief van deze Mensen persoonlijk: Breng Mensen op voorsprong. Complimenteer. Deel extra waardevolle informatie. Laat kiezen!

Kom 1-op-1 op de koffie
Bied reagerende Mensen extra informatie aan. Laat in elke fase kiezen uit A of B. Doe dit twee of drie keer en kom 1-op-1 ‘op de koffie’. Wees niet verrast dat Mensen, dankzij de sociale media (bijna) alles van je weten. Ontdek dat deze Mens jou heeft gekozen!

Communiceer van Mens tot Mens
‘Op de koffie’ overtreft de stoutste verwachtingen. Vermijd het B2B-zakendoen. Kies voor van Mens tot Mens. Laat zien dat jij deze Mens wilt helpen. Dat jij denkt vanuit haar/zijn klanten. Haar/hem wilt laten winnen! Want bedrijven doen geen zaken met bedrijven. Mensen doen zaken met Mensen!

FILTYP-media
Na elk contact vraag om verbinding. Om vriendschap. Kies kanalen waarop Mensen actief zijn. Communiceer persoonlijk via de FILTYP-media: Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube. Podcast. Deel een podcast of video FILTYP met de Mensen, die zakelijk jouw supporter zijn.

Simpel
Stop met jagen. Wordt gespot door Mensen. Door bestaande en nieuwe klanten! ‘Is het zo simpel?’ ‘Ja, want verkopen is simpel!'

Noot
‘Het Nieuwe Verkopen’ is het nieuwste boek van Bart van Luijk, dat eerst als synopsis en later als interactief boek wordt uitgebracht. Bestel zonder kosten de synopsis van ‘Het Nieuwe Verkopen’!


Klik hier