H2H Polder Event

Bart Van Luijk
-
15 Juli, 2020
-
1

In het normaal ging je naar een (regio of vak) beurs. In het normaal nam je deel
aan een congres

Corona veranderde het bijtanken. Het netwerken. Het ontmoeten. Het zakendoen.
Welkom bij de aftrap op dinsdag 1 september van het Hybride2Human Polder Event. Een initiatief van jonge ondernemers voor ondernemers. Offline, waar op woensdag 7 oktober 32 ondernemers zich fysiek presenteren op een echte beurs- en congresvloer in 3 blokken met 384 fysiek deelnemende bezoekers. Online presenteren 128 ondernemers zich vanaf 1 september tot en met 30 november aan een veelvoud van de online bezoekers.
De ondernemers participeren niet om primair te verkopen (wat je van een beurs verwacht), maar om te delen. Adviezen, ervaringen, informatie, metingen, onderzoeken en voorbeelden delen die jou, mits de schoen je past, voordelen oplevert.

Verbeteren met algoritmen, B2B, coaching, communicatie, contentstrategie, CRM, customer journey, H2H, ICT, klantgerichtheid, kwaliteit, loyaliteit, M2M, personal business branding, SEO, sociale media, storytelling, talent-development, training, videobellen, Whitepapers en/of zelfontwikkeling.
Voordelen met efficiency, HRM, klantengroei, kostenverlaging, marketing, ontzorgen, relatiemanagement, spookkosten, technologie, tijdbesparing, winst en/of ziekteverzuim.

Is dit niet teveel van het goede? Verdeeld over 3 maanden met 12 weken van 5 werkdagen valt het mee. Als online bezoeker kom je na de inschrijving in de e-box waar jij zelf je O-route bepaalt:
Ondernemen -> Onderscheiden -> Ontmoeten -> Ontspannen -> Ontwikkelen.
Bovendien bepaal je zelf het ritme. Met antwoorden op dit soort vragen:

  • Wil jij je off- of online onderscheiden?
  • Wil jij jezelf uitnodigen of uitgenodigd worden?
  • Wil jij 12 weken je elke dag online Onderscheiden?

Voor jou als Mens, als Ondernemer en als Organisatie biedt het H2H Polder Event kansen. Olympische kansen. Maak het unieke Hybride2Human Polder Event off- en online mee.
Zorg dat je over 10 jaar kunt zeggen:
Daar in Emmeloord, in Flevoland, daar was ik erbij, terwijl van september tot december heel Nederland online toekeek!
PS: Welke Ontmoetingen mis jij na het lezen van deze blog?

Robert Huisman
Klinkt heel interessant. Hoe kun je daarvoor aanmelden?

Reageer

Laat je horen.