Bart van Luijk

Er is er maar één van!


Auteur. Coach. Creatief. Enthousiast. Ondernemer. Bart van Luijk is vele dingen maar bovenal: Uniek. Als auteur schreef hij meer dan 70 boeken. Als presentator vulde hij zalen met 5 tot 5.000 mensen.

Ondernemend startte hij in 1981 DOOR Praktijktrainers en bouwde het uit tot een wereldwijde speler. Nu ondernemend vanuit zijn voormalige Veranderhuis in Doorn; het Otium Office Center. De focus op klanten behouden en winnen met zijn nieuwste boek ‘Het Nieuwe Verkopen’. Of ‘doen wat je zegt’ vanuit het nieuwe concept ‘Het Nieuwe Samenwerken’.

Bart blijft zijn tijd vooruit. Doet zaken waar anderen (nog) niet aan denken. Hierbij de mens centraal stellen. Elk probleem van tien oplossingen voorzien. Klantgerichtheid en verkopen zit in Bart van Luijk zijn genen. Als creatieve ondernemer zorgt hij voor nieuwe inzichten, oplossingen en visies. Bart levert jou ideeën om (jouw) klanten te laten winnen. Om klanten (groeiend) te behouden. Voor jou, met jou en samen met je mensen.

Creatief
Bart denkt in oplossingen. Vaak heel eenvoudige oplossingen. Neem honkbal en Neptunus. Bart is de bedenker van de honkbalclinics voor het bedrijfsleven die worden gehouden in het Neptunus Familiestadion. Binnen organisaties waar hij werkte verontschuldigde Bart zich regelmatig met: ‘Sorry voor de oplossing. Denk niet: Waarom heb ik deze eenvoud niet zelf bedacht? Profiteer ervan!’

Energie
Een compliment dat Bart nog dagelijks krijgt: ‘Wat een energie. Jij lijkt wel Spa Rood!’ Om er aan toe te voegen: ‘En wij zijn zo Spa Blauw.’

Enthousiast
Als je Bart inzet voor een presentatie vraag hem het voorbeeld te geven van ‘Hoe word je ‘s ochtends wakker?’ Geniet. Je beleeft wat enthousiasme is. Geniet van de dag.

Scherp
Je houdt van Bart of niet. Voor een zaal kan Bart ondeugend zijn met opmerkingen die raak zijn. Hij dolt de één soms meer dan een ander. Waarom? Omdat die ene beter tegen plagen kan. Sommige mensen waarderen het niet als Bart tegen iemand in de zaal zegt: ‘Jij doet de hele dag niets, maar dat doe je wel perfect!’ (Bart zegt het wel!) Bart is vele dingen maar bovenal: uniek. Niet alleen op het podium in één van zijn meer dan 30 ‘verpakkingen met een boodschap’. Vooral als Mens. Conclusie: Bart, er is er maar één van!

2022
Het is nu 2020. Bart staat aan de wieg van ‘Het Nieuwe Verkopen’. Een nieuw verkoopconcept gericht op het combineren van alle moderne technieken en kanalen tot een werkbaar geheel waarin niet duwen maar het verleiden, verbinden en verzorgen centraal staan. Dit alles met 2022 als stip aan de horizon. Een afspraak maken met Bart?

Bel nu 0343 - 745055

Contact

Bart van Luijk

Auteur. Coach. Creatief. Enthousiast. Ondernemer.
Presentator. Scherp. Spa rood. Trainer. Uniek. 2022.

En, wie ben jij?